Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

14 december 2018

Zo ben ik nou eenmaal. Of… toch niet?

Nee, het is niet zo dat je nou eenmaal verlegen bent, of makkelijk over je grenzen gaat, of er moeite mee hebt om aan te geven wat je wel wilt. Ja, je reactie is vaak wel automatisch en onbewust, maar dat was niet altijd zo. En daarom kan ook jij je gedrag veranderen, als je dat tenminste wilt!

De manier waarop je nu denkt en doet is geleidelijk aan zo gegroeid en uiteindelijk automatisch geworden. En dat is prima, zolang je je er zelf goed bij voelt en het je verder helpt. Mijn eerste trainingen, jaren geleden, vond ik super spannend. Totdat ik merkte dat en de deelnemers en ik zelf bergen energie kregen. Nu kijk ik er juist naar uit om een workshop te geven en denk ik er niet meer bij na om het mogelijk ‘spannend’ te vinden.

Je kunt voor verandering kiezen!
Alleen, als je merkt dat je last hebt van dingen of je niet fijn voelt bij bepaalde situaties, dan is het aan jou om een keuze te maken. Laat je het zoals het nu is, of kijk je of er voor jou mogelijkheden zijn om dingen anders te doen.

Vind je het bijvoorbeeld lastig om ‘nee’ te zeggen op iets wat je echt niet wilt en heb je daar diverse nare ervaringen mee, dan zal je het steeds lastiger vinden om je grens aan te geven. Totdat je er bijna niet meer over nadenkt en zonder nadenken maar ‘ja’ zegt om de lieve vrede te bewaren. Dan wordt het toch minder prettig voor jezelf.

Hoe wil je worden?!
Misschien een goed moment, zo aan het einde van het jaar, om eens aan de slag te gaan met een omslag van ‘zo ben ik nou eenmaal’ naar een ‘zo wil ik worden’? Gewoon in een open en luchtige sfeer. Om ervoor te zorgen dat je lekkerder in je vel zit en met meer plezier kunt werken. Ik help je er graag bij. Als je eerst verder wilt lezen kan dat hier. Of stuur me een berichtje via info@zoontraining.nl.

Ben jij er klaar voor? Ik ook!