Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Reacties

‘Geweldig’
en ‘verademing’

“Geweldig” en “verademing”, het zijn geen reacties die zelf zijn verzonnen! Maar ik ben er natuurlijk wel trots op dat ik en mijn mede trainers tijdens de evaluaties deze lovende woorden hebben mogen horen.

Onderstaand reacties van mensen die een individuele coaching of workshop hebben gevolgd. Om je zo een idee te geven van hun ervaringen. Ik hoop dat het je inspireert om samen met mij verder aan de slag te gaan…

“Bedankt voor de inspirerende training. Mede dankzij jouw sprankelende aanwezigheid kunnen we terugzien op een zeer geslaagde teamleiderstraining. Ik vind je een topper!”

“Persoonlijk, inspirerend, betrouwbaar.”

“Hele leuke, inspirerende, nuttige en gezellige workshop.”

“Inzicht gekregen hoe dingen beter kunnen. Vooraf had ik bedacht dat ik alles al wist, maar dit was boven verwachting. De sfeer was open en luchtig en hierdoor veel gelachen en geleerd.”

“Dit is een van de weinige trainingen die ik direct kan toepassen, heerlijk.”

“De individuele coaching was voor mij positief confronterend.”

“Heb nu een goed overzicht over mijn werk waardoor ik beter prioriteiten kan stellen. Hierdoor heb ik absoluut niet meer de neiging om stapels werk mee naar huis te nemen.”

“Het anders werken bevalt enorm goed en het werkt ook goed. Ik ben er enorm blij mee, zo’n workshop werkt echt.”

“Eindelijk rust in mijn hoofd als ik naar huis ga.”

“Wij hebben met ons team veel voordelen aan de training ervaren. We hebben nu allemaal ongeveer dezelfde werkwijze wat het werken gemakkelijker maakt.”

“Verademing! Ben beter in het stellen van mijn grenzen door ‘nee’ te zeggen, dat geeft mij veel rust.”

“Het werkt, ook thuis.”

“Verfrissend en sprankelend.”

“Zinvol, heerlijke dag voor mezelf. Wat geeft dit een energie!”

“Veel bruikbare informatie en eye-openers gekregen. Heb vandaag een paar keer gedacht “oh, zit dat zo…”. Iedereen kan hier zijn voordeel doen!”

“Je bent een enthousiaste trainer, moeilijk om zelf niet enthousiast te worden.”