Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

16 februari 2018

Stel deze taken zeker niet uit!

Niet alles is zo urgent dat je het meteen op moet pakken. De onderwerpen hieronder zou ik vandaag echter wel afhandelen. Hiermee voorkom je problemen en gemiste kansen. Ze zijn je tijdsinvestering meer dan waard…

– Kleine klusjes
Als uitstellen dezelfde of meer tijd kost dan het meteen doen, doe het dan ook meteen. Het scheelt je een hoop tijd en je voorkomt dat je het vergeet.

– Kom je afspraken na
Heb je voor vandaag iets afgesproken? Kom je belofte dan ook na. Gaat dat echt niet lukken, licht de ander dan ruim van te voren in. Dus niet morgen zeggen dat het je niet gelukt is om gisteren dit of dat te doen, daar maak je over het algemeen geen vrienden mee.

– Veiligheid bevorderen
Signaleer je een onveilige situatie? Kom dan ik actie en pak je verantwoordelijkheid! Zorg er meteen voor dat het losliggende snoer veilig komt te liggen. Kun je het niet zelf, schakel dan direct mensen in die het wel kunnen.

– Pak je kans
Kansen komen regelmatig voorbij, maar vaak niet dagelijks, en ze duren niet eindeloos. Pak dus meteen die kans. Voordat je te laat bent.

– Aandacht geven
Het is een wat oubollige uitspraak, maar ik vind hem zo waar: ‘aandacht hebben voor elkaar is de meest elementaire vorm van liefhebben…’. Maak daarom altijd tijd vrij voor oprechte aandacht voor de ander.

Meer tips om jezelf te laten sprankelen? Lees hier dan lekker verder!