Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

4 januari 2017

Schitteren op je werk? Zo doe je dat!

Wil je echt eens uitblinken in je werk en alle waardering krijgen die je toekomt? Met deze stralende tips schitter je altijd…

Doe meer dan je belooft
Mensen vinden het fijn als je ze net iets meer geeft dan ze verwachten. Denk je dat je volgende week woensdag de gevraagde stukken aan kunt leveren? Spreek dan af dat je dit donderdag doet maar verstuur ze toch die woensdag.

Besteed je meeste tijd aan je belangrijkste doelen
Verdoe je tijd niet aan onbelangrijke dingen, stel de juiste prioriteiten! Als je duidelijk hebt wat je doelen voor die dag en de komende periode zijn, dan is het makkelijker om zaken die minder belangrijk zijn niet op te pakken. Werken aan je kerntaken geeft voldoening omdat je zo echt dingen in je functie kunt bereiken.

Geef regelmatig een compliment
Hoe fijn is het om een compliment te krijgen en zo erkenning te voelen voor iets wat je gedaan hebt? Super fijn! Denk er dan zelf ook eens aan om regelmatig een welgemeend compliment te geven. Het is zo’n kleine moeite en het levert zoveel op…

Groei van kritiek
Als iemand de moeite neemt om je feedback te geven, dan zegt die persoon hiermee dat ze bereid is om in je te blijven investeren. Het is daarom zonde om niets met feedback te doen. Kijk liever naar wat je ervan kunt leren. Van kritiek kun je dus groeien.

Werk aan één ding waar je tegenop ziet
Vervelende klussen continue uitstellen is geen optie; ze moeten toch een keer gedaan worden. Uitstellen kost alleen maar tijd en geeft je negatieve energie.

Besteed daarom iedere dag tien minuten aan een rotklus. Zo komt hij vanzelf toch af. Veel last van uitstellen? Na deze workshop absoluut niet meer!

Geloof in je eigen kwaliteiten
Denk niet te snel dat je iets niet kunt. Ga gewoon starten, onderweg kun je altijd nog bijsturen of om hulp vragen. En mocht iets toch een keer niet gelukt zijn; ook dat hoort bij het (werk)leven! De volgende keer pak je dit punt gewoon anders op.

Tenslotte: vier je succes
Maak zichtbaar wat je hebt bereikt, voor jezelf en voor anderen. Weg dus met die bescheidenheid en meld je mijlpalen.