Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Communiceren | Plezierigere gesprekken

Op een respectvolle manier
altijd zeggen wat je wilt.

Vind je het soms lastig om ‘een goed gesprek’ te voeren? Gelukkig kan je op een veel prettiger en efficiëntere manier communiceren als je een aantal basisvaardigheden beheerst. Dus de hoogste tijd om hier eens een goed gesprek met je over te voeren!

De basis van deze workshop draait om de vraag waarom je niet altijd zegt wat je wilt zeggen of juist waarom je altijd zo nadrukkelijk je punt wilt maken. Mogelijk komt dit door belemmerende overtuigingen en gevoelens waardoor je niet reageert zoals je eigenlijk zou willen. Of je reageert op een manier die niet helemaal bevorderlijk is voor de onderlinge relatie. Ik ga met je in gesprek over:

Spoor je belemmeringen op
Welke negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen zorgen er bij jou voor dat een gesprek niet loopt zoals je zou willen? Als je je eigen denkpatronen weet op te sporen kun je ze vervolgens vervangen door gedachten en zienswijzen die je wel helpen om te zeggen wat je wilt.

Stijlen van communiceren
Je ontdekt je eigen voorkeursstijl als het gaat om communiceren en welke invloed die stijl heeft op jezelf en op de mensen op je heen. Ook krijg je inzichten die je meer bewust maken van de stijlen van anderen zodat je hier op in kunt spelen.

Geven en ontvangen van feedback
Zo vind je het nooit meer lastig om openlijk je waardering of kritiek te uiten. Want met goede feedback op het juiste moment ruim je veel irritaties en misverstanden uit de weg.

Beïnvloeden van anderen
Als je bewust kiest op welke manier je mensen aanspreekt kun je het gedrag van anderen beïnvloeden. Handig!

Grenzen aangeven
Voor anderen werkt het veel plezieriger als je duidelijk je eigen grenzen kunt aangeven. Daarnaast is je eigen positie durven bepalen ook voor jezelf wel zo plezierig.

Positieve slecht nieuws gesprekken
Het voeren van een slecht nieuws gesprek is vaak lastig. Je krijgt een handleiding waardoor deze gesprekken een stuk makkelijker worden.

Ja maar…
Hoe je een ‘ja-maar’ gesprek kunt voorkomen.

Hulpmiddelen
LSD, STAR, ik-ik-jij… een aantal hulpmiddelen die heel handig zijn in verschillende situaties. Jij weet straks hoe je ze bij ieder gesprek in kunt zetten.

Zo realiseer je het!
Wil je tools om bewuster te zijn van je eigen rol tijdens gesprekken, laat dan wat van je horen! Ik zie je berichtje graag tegemoet via info@zoontraining.nl, of vul onderstaand contactformulier in, zodat je er straks volledig klaar voor bent om heel gemakkelijk een goed gesprek te voeren.

Als je wilt weten hoe ik werk, dan kun je dat hier terug vinden.

  Naam (graag invullen):

  Bedrijfsnaam:

  E-mail adres (graag invullen):

  Telefoonnummer:

  Laat hier je berichtje achter:

  Ik heb interesse in de:

  Workshop

  Individuele coaching

  Ik wil graag meer informatie over:

  Plannen & Prioriteren - Met meer plezier werken

  Email - Verbeter je klik met Outlook

  Organiseren - Een fijne werkplek werkt

  Assertiviteit - Laat jezelf zien!

  Communiceren - Plezierigere gesprekken

  Mini-workshops - Boost jezelf, boost je team