Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Mini-workshops | Boost jezelf, boost je team

o.a. Niet meer uitstellen maar doen | Tips om sneller een burn-out te krijgen | 10 min 1 Outlook tips | Hoera, ik heb een vergadering

Zoeken jullie een invulling voor (een gedeelte van) jullie teamdag, wil je op een anders dan andere manier aan teambuilding doen of wil je tijdens het werkoverleg aandacht besteden aan plezieriger werken; deze inspirerende mini-workshops van 1,5 tot 2,5 uur zijn dan precies wat je zoekt!

Uiteraard kan ik op jullie verzoek een mini-workshop op maat maken als het gaat over plannen, prioriteren, organiseren, Outlook, assertiviteit of plezieriger communiceren. Maar je bent vast ben je ook wel nieuwsgierig naar de inhoud van één van de onderstaande mini-workshops:

Niet uitstellen maar doen
“Morgen begin ik, echt.” Of; “eerst thee halen anders kom ik echt niet op gang”. Maar ook; “het is niet handig om daar nu aan te beginnen, dat doe ik straks wel”. Herken je één van deze gedachten en wil je niet meer uitstellen maar doen?

Tijdens deze workshop ga je op zoek naar jouw ‘smoesjes’ om dingen niet te doen, krijg je 5,5 tips om nooit meer uit te stellen en maak je meteen je persoonlijke anti-uitstel plan.

Vijf tips om sneller een burn-out te krijgen
Natuurlijk ben je er niet bewust mee bezig om zo ‘ongezond’ mogelijk te werken. En niemand zal met opzet werkwijzen aanleren die geestelijke of lichamelijke klachten opleveren. Toch heb jij wellicht ook een aantal (werk)gewoonten die op het eerste gezicht heel positief lijken maar die er juist voor kunnen zorgen dat je problemen krijgt.

Hoogste tijd dus om voor jezelf te kijken hoe ongezond jij eigenlijk werkt en hoe je daar zelf verandering in kunt brengen. Aan de hand van vijf tips krijg je inzichten in je eigen gedrag en krijg je handvatten om het vanaf nu anders te gaan doen. Zodat je met meer rust in je hoofd met meer plezier kunt werken!

10 min 1 Outlook tips
Uit de Outlook workshops die ik de afgelopen tien jaar heb gegeven heb ik de tien beste tips voor je uitgezocht. Dus ben je nieuwsgierig maar wil je niet de uitgebreide workshop ‘Verbeter je klik met Outlook’ volgen, dan mag je deze briljante tips niet missen! Oh ja, ik vertel je ook de grootste miskleun als het om mailen gaat…

Hoera, ik heb een vergadering!
Wil je weten waarom jullie vergaderingen vaak niet plezierig zijn en ook niet opleveren wat je van te voren hoopte? Je krijgt het te horen! Daarnaast krijg je tips om jullie vergadering inspirerend en rendabel te maken. En natuurlijk ook leuk om te ontdekken wat voor vergadertijger jij eigenlijk bent. Zo wordt vergaderen wel leuk!

Zo realiseer je het!
Zin in een boost aan direct toepasbare inspiratie voor jou en je collega’s? Mail dan naar info@zoontraining.nl of vul het onderstaande contactformulier in en jullie hebben een sprankelende aanvulling op jullie programma!

Als je wilt weten hoe ik werk, dan kun je dat hier terug vinden.

  Naam (graag invullen):

  Bedrijfsnaam:

  E-mail adres (graag invullen):

  Telefoonnummer:

  Laat hier je berichtje achter:

  Ik heb interesse in de:

  Workshop

  Individuele coaching

  Ik wil graag meer informatie over:

  Plannen & Prioriteren - Met meer plezier werken

  Email - Verbeter je klik met Outlook

  Organiseren - Een fijne werkplek werkt

  Assertiviteit - Laat jezelf zien!

  Communiceren - Plezierigere gesprekken

  Mini-workshops - Boost jezelf, boost je team