Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Plannen & Prioriteren | Met meer plezier werken

Doe de dingen die je (graag) wilt doen.
Geen chaotische werkdagen, onrust in je hoofd en werkstress meer!

Als je af wilt van de waan van de dag en als je nu wel eens wel wilt doen wat je van plan was, dan is deze workshop dé manier om dat te realiseren! Je krijgt volop eyeopeners, tips en vaardigheden om zo met een frisse blik naar je manier van plannen en prioriteitenstellen te kunnen kijken en deze aan te passen.

Met onderstaande items ga je aan de slag. Je zult merken dat je meteen veel meer rust en overzicht in je werkdagen én in je hoofd krijgt:

Waar ben je eigenlijk mee bezig
Stop jij je energie in de juiste dingen? Aan de hand van een beeldend verhaal kijk je kritisch naar je eigen doelen en wensen. Waar draait het voor jou om, wat zijn de kerntaken in jouw functie, wat geeft je energie. Maar ook, wat zou je eigenlijk niet (meer) moeten doen.

Is alles zo wel belangrijk als het lijkt?
Maak je niet druk om de verkeerde dingen! Leer je prioriteiten stellen zodat je alleen maar bezig hoeft te zijn met de juiste dingen. Je krijgt een handig schema die je altijd kan helpen om je te focussen op wat voor jou belangrijk is. Maar ook om je te helpen om meer los te laten wat niet bij jou hoort.

Zo deel je je dagen slimmer in
Hoe bepaal je nu wanneer je wat op een dag doet? Grote kans dat je hier niet echt een antwoord op hebt en dat je lege plekken in je agenda gewoon vult met werk. En dat is jammer. Want als je weet welke manier van plannen bij jou past dan kan je dat veel energie geven en het kan ervoor zorgen dat je veel meer doet. Kom dus achter jouw ideale dagindeling.

De beste tips en trucs rondom plannen die je nog niet wist
Je krijgt volop tips en trucs om je dagen slimmer en plezieriger te plannen. Je krijgt bijvoorbeeld inzicht waarom het helemaal niet handig is om grote blokken tijd te reserveren voor (vervelende)klussen, hoe je ruimte maakt voor dagelijkse verstoringen en waarom je een fijnere collega bent als je je grenzen aangeeft en ‘nee’ zegt.

Uhm, wat zijn eigenlijk je valkuilen?!
Met een goede planning alleen kom je er natuurlijk niet. Je eigen tijdverslinders en uitstelsmoezen helpen je niet echt om te doen wat je wilt doen. Je krijgt een kritische speeddate met jezelf om te ontdekken wat je valkuilen zijn. En natuurlijk om te ontdekken hoe je daar vanaf komt.

Je kunt ook heel gemakkelijk zelf zorgen voor minder werk
Deze vier juweeltjes van principes om dagelijks mee te werken zijn zo makkelijk te gebruiken en leveren je zoveel tijdwinst op dat je je afvraagt waarom je ze nooit eerder hebt toegepast.

Zo realiseer je het!
Wil je je volledig opladen met nieuwe ideeën en direct toe te passen werkwijzen om met veel meer plezier ook nog eens slimmer te werken? Mail dan meteen even naar info@zoontraining.nl of vul onderstaand contactformulier in. We maken dan meteen een afspraak zodat je binnenkort lekker ontspannen aan je werkdag kunt beginnen en hem ook ontspannen kunt afsluiten… Ik kijk uit naar je berichtje!

Als je wilt weten hoe ik werk, dan kun je dat hier terug vinden.

p.s. als je er echt het optimale uit wilt halen…
… denk er dan ook eens over om de workshop ‘Verbeter je klik met Outlook’ te volgen. Outlook bevat namelijk super veel handige (maar vaak onbekende) functies om je werk slimmer te plannen en om prioriteiten te stellen in je openstaande werkzaamheden.

  Naam (graag invullen):

  Bedrijfsnaam:

  E-mail adres (graag invullen):

  Telefoonnummer:

  Laat hier je berichtje achter:

  Ik heb interesse in de:

  Workshop

  Individuele coaching

  Ik wil graag meer informatie over:

  Plannen & Prioriteren - Met meer plezier werken

  Email - Verbeter je klik met Outlook

  Organiseren - Een fijne werkplek werkt

  Assertiviteit - Laat jezelf zien!

  Communiceren - Plezierigere gesprekken

  Mini-workshops - Boost jezelf, boost je team