Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Assertiviteit & zelfvertrouwen | Laat jezelf zien!

Vergroot je assertiviteit
en zelfvertrouwen.

Ook jij kunt meer assertief zijn! Met deze workshop leer je voor jezelf op te komen en lukt het je om jezelf meer te laten zien en je daarbij prettig te voelen. Een hele praktische workshop, die je echt helpt met respect voor jezelf en de ander te zeggen wat je vindt, wilt en wat je behoeften zijn.

Het is soms ook lastig om je grenzen aan te geven, nee te zeggen of om feedback te geven of te ontvangen. Het goede nieuws is dat jij kunt leren hoe je dit kunt doen! Je gaat het zelf ervaren en toepassen in je dagelijkse praktijk met behulp van;

Ontdek wat jou voorkeursstijl van communiceren is
Je krijgt inzicht in de verschillende manieren van communiceren, komt er achter wat jouw voorkeursstijl is en ontdekt waarom deze stijl soms wel soms juist helemaal niet handig is.

Waarom jouw gedachten je kunnen tegenwerken
Niet realistische of belemmerende gedachten helpen je niet. Ze kunnen wel zorgen voor stress en spanning waardoor je je onzeker, somber of boos kunt voelen. Kom er dan ook achter wat jouw helpende gedachten zijn en leer die te gebruiken.

Zo kun je altijd zeggen wat je wilt
Een aantal praktische tips die je in iedere situatie toe kunt passen maken het je veel makkelijker om je mening te geven en te zeggen wat je op je hart hebt. En het mooie is, je kunt dit doen met respect voor jezelf en voor de ander.

Zeg vaker ‘nee’ en krijg daardoor meer waardering
Stop met pleasen, kom op voor jezelf! ‘Nee’ is een normaal Nederlands woord en je mag het dan ook gewoon gebruiken. Graag zelfs! Hoe beter jij in staat bent om je eigen grenzen aan te geven, hoe makkelijker je omgang met anderen wordt. Echt waar!

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen
Andere mensen kunnen een bron van steun voor je zijn, maar dan moet je wel hulp durven vragen. Jij leert hoe je dat kunt doen.

Help, een compliment!
Vind je het lastig als iemand kritiek op je heeft of juist als je een compliment ontvangt? Je krijgt een aantal handige tips om beter om te gaan met het ontvangen van feedback. Daarnaast oefen je ook in het geven van feedback.

Piekeren? Stop ermee!
Heb jij ooit wel eens iets opgelost met piekeren? Nee hè! Je krijgt volop tips om het piekeren te stoppen en om je zorgen juist om te zetten in concrete acties.

Zo realiseer je het!
Je vindt het misschien spannend om aan de assertiviteitstraining deel te nemen, maar denk je eens in hoe fijn het zou zijn als je straks veel meer zelfverzekerd bent! Binnen tien weken en een vijftal bijeenkomsten van 1,5 uur kun je al vele stappen maken… Zet dus de eerste stap om te veranderen door mij te mailen via info@zoontraining.nl of vul het onderstaande contactformulier in. We gaan daarna aan de slag om je te laten stralen van zelfvertrouwen!

Als je wilt weten hoe ik werk, dan kun je dat hier terug vinden.

  Naam (graag invullen):

  Bedrijfsnaam:

  E-mail adres (graag invullen):

  Telefoonnummer:

  Laat hier je berichtje achter:

  Ik heb interesse in de:

  Workshop

  Individuele coaching

  Ik wil graag meer informatie over:

  Plannen & Prioriteren - Met meer plezier werken

  Email - Verbeter je klik met Outlook

  Organiseren - Een fijne werkplek werkt

  Assertiviteit - Laat jezelf zien!

  Communiceren - Plezierigere gesprekken

  Mini-workshops - Boost jezelf, boost je team