Close

Nieuwsbrief

Doe het lekker
zelf!

Hieronder vind je een samenvatting van de artikelen die in de laatste inspiratie nieuwsbrief staan. Uiteraard kun je verder klikken om je volop te laten inspireren!

 

Inspiratiebrief  januari 2018:

Als klein bedankje voor het feit dat je een trouwe lezer bent van mijn inspiratiebrief heb je het gratis e-book ‘Twaalf tips die je laten glimlachen’ kunnen downloaden. In februari ontvang je uiteraard weer de bekende inspiratiebrief. Nog even geduld dus…!

 

 

 

 

 

 

 

 

Meld je nu aan voor de inspiratiebrief
en krijg een e-book kado!

Ga jij graag met een glimlach door het (werk)leven?

Abonneer je dan nu op mijn inspiratiebrief en je krijgt maandelijks een frisse dosis inspiratie in je inbox op het gebied van plannen en prioriteren, organiseren, Outlook, communicatie en assertiviteit.

Je ontvangt ook nog eens het e-book ‘Meer plezier door slimmer werken welkomskado’ gratis. Gelijk aanmelden dus!


 

Natuurlijk deel ik zoveel mogelijk tips in mijn artikelen zodat je met meer plezier slimmer kunt werken. De allerbeste tips die echt passen bij jouw persoonlijke wensen bewaar ik natuurlijk voor mijn workshops en coaching!

Mail dus even naar info@zoontraining.nl als je interesse hebt of  bekijk mijn aanbod aan workshops een individuele eens. Zodat je binnenkort aan de slag kunt met werkgewoonten waar je last van hebt…