Close

Nieuwsbrief

Jouw 2019
in twaalf leuke veranderstappen

Leuk dat je een trouwe lezer van mijn inspiratiebrief bent! Gaan we er samen in 2019 een mooi jaar van maken? Ik heb er in ieder geval zin in…

E-book kado
Daarom geef ik je deze maand graag dit e-book kado in plaats van de bekende inspiratiebrief. Hierin vind je per maand praktische veranderstappen op het gebied van plannen en prioriteren, email, assertiviteit en communiceren. Iedere maand iets nieuws om over na te denken dus.

Ook sprankelen in 2019?!
Nog leuker; als ik dit jaar jou en je medewerkers/collega’s mag inspireren om met nog meer plezier te werken! Ik geef jullie graag een workshop vol praktische tips, eye-openers en nieuwe vaardigheden die jullie in 2019 laten sprankelen. Voor welke workshop kiezen jullie?!

Op een ontzettend fijn jaar,
Bertine Zoon | Zoo’n Training | info@zoontraining.nl

p.s. Alvast een nieuwtje; binnenkort kun je je inschrijven voor de nieuwe workshop ‘Relaxed werken. Lekker in je werk, lekker in je hoofd’! Ik hou je natuurlijk op de hoogte!

Het gratis e-book is hier te downloaden.
Wacht niet te lang met downloaden, het ebook is tot donderdag 24 januari beschikbaar!!

Meld je nu aan voor de inspiratiebrief
en krijg het e-book ‘Twaalf tips die je laten glimlachen’ kado!

Ga jij graag met een glimlach door het (werk)leven?

Abonneer je dan nu op mijn inspiratiebrief en je krijgt maandelijks een frisse dosis inspiratie in je inbox op het gebied van plannen en prioriteren, organiseren, persoonlijke vaardigheden, assertiviteit en email en Outlook.

Je ontvangt ook nog eens het e-book ‘Twaalf tips om met een glimlach te werken’ gratis. Gelijk aanmelden dus!


Natuurlijk deel ik zoveel mogelijk tips in mijn artikelen zodat je met meer plezier slimmer kunt werken. De allerbeste tips die echt passen bij jouw persoonlijke wensen bewaar ik natuurlijk voor mijn workshops en coaching!

Mail dus even naar info@zoontraining.nl als je interesse hebt of  bekijk mijn aanbod aan workshops een individuele eens. Zodat je binnenkort aan de slag kunt met werkgewoonten waar je last van hebt…

Wat er met je ingevulde gegevens gebeurt (in het kader van het beschermen van je privacy)?
Die gebruik ik alleen om je de inspiratiebrief toe te kunnen sturen. Verder niets!
Je kunt je overigens altijd weer afmelden voor de nieuwsbrief en je kunt iedere keer als je een inspiratiebrief ontvangt je gegevens inzien, wijzigen of verwijderen.