Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

22 september 2014

Meerdere emails toevoegen aan één taak

Heb je verschillende emails die over hetzelfde onderwerp gaan en wil je op een later moment wat doen met die emails, dan kun je al deze losse berichten heel makkelijk in dezelfde taak bewaren. Zo kun je handig alle stukken die bij elkaar horen op slechts één plek opslaan.

Waarom het handig is om met de optie Taken in Outlook te werken? Als je een email binnen krijgt waar je op een later moment wat mee wilt doen, dan is het handig om deze email uit je inbox te halen en in je takenlijst te zetten. Als je een herinnering instelt, dan geeft het systeem jou een waarschuwing wanneer je met de email aan de slag wilt. Dit scheelt tijd (je hoeft niet de hele tijd je mailbox te checken) en het voorkomt dat je dingen te laat oppakt of misschien zelfs wel vergeet.

Zo doe je het
Het is heel makkelijk om meerdere berichten aan één taak toe te voegen. Hieronder lees je hoe je het doet;

  • Maak een nieuwe taak aan
  • Ga bovenin naar het tabblad ‘invoegen’
  • Click op het icoon ‘Outlook-item’
  • Zoek in de mappen het gewenste email bericht op
  • Herhaal bovenstaande totdat je alle berichten aan de taak hebt toegevoegd

Vergeet niet om een duidelijke omschrijving in de onderwerp regel weer te geven (waar gaat het over, welke actie moet je doen) en geef een herinneringsdatum op.

Outlook heeft echt veel handige opties, wellicht veel meer dan je nu gebruikt. Al eens gedacht aan een Outlook workshop?