Close

Inspiratieboekje

Meer plezier door slimmer werken

Inspiratieboekje

Als je graag met een glimlach werkt moet je dit vrolijke boekje zeker bestellen! Het staat boordevol praktische tips die je helpen om gelijk zelf in actie te komen om dingen anders te doen.

De 53 beste en meest sprankelende eyeopeners uit mijn workshops en individuele coaching heb ik voor je in dit inspiratieboekje verzameld. Het kleurrijke boekje laat je met een frisse blik naar je werkgewoonten kijken rondom de thema’s plannen, organiseren, Outlook en persoonlijke effectiviteit.

Dus ik weet zeker dat de tips, inzichten en vaardigheden voor slimmer werken ook voor jou meer (werk)plezier opleveren!

Recensie
Nienke van Oeveren, redacteur bij Managementboek.nl, heeft het boekje al gelezen. Ze vertelt: “Het beste advies van dit boekje: ga niet meteen aan de slag met álle tips! Een belangrijk deel van de 53 tips gaat dan ook over je eigen prioriteiten stellen. Je kunt ze direct gebruiken om prettiger en efficiënter te werken. Na het lezen van dit inspiratieboekje is het dus vooral de vraag welke tip je het eerste toepast…”.

Inkijk exemplaar en bestellen
Alvast je eerste inspiratie opdoen? Blader gerust door dit inkijkexemplaar! Bestellen kan natuurlijk ook, daarvoor klik je hier. Vergeet niet om je adresgegevens in te vullen! Voor  € 12,95 euro, exclusief verzendkosten, heb je het boekje al in huis.