Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

18 juli 2022

Grote klus? Zo begin je er wèl aan!

Heb je een lastige klus liggen waarbij het je maar niet lukt om eraan te beginnen? Dit is het geheim waardoor je met plezier start!

Lastige of grote klussen, je kunt er als een berg tegenop zien. Vaak is dat omdat je niet weet waar je moet beginnen of omdat het ontzettend veel is waardoor je het niet overziet. En als je dan eens een aantal uur in je agenda blokt om er nu echt aan te beginnen, dan komen er op die dag toch weer allemaal dingen voorbij die echt eerder moeten… Help!

Behapbaar maken

Tip; blok juist geen uren achter elkaar! Daar ga je eerder van zuchten dan dat het je motiveert aan de slag te gaan. Wat je beter kunt doen? Denk na over hoe je de grote klus op kunt delen in kleinere stappen. Met andere woorden; hak je project in kleine onderdelen van bijvoorbeeld een half uur. Plan deze half uurtjes in je agenda.

Het motiveert jezelf!

Waarom dit wel werkt? De kans dat je aan een kleinere taak begint is vele malen groter omdat deze behapbaar voor je is! Zo wordt ‘opleidingsplan opstellen’ bijvoorbeeld ‘afspraak inplannen met trainer’. Voel je het verschil?!

Klik hier om lekker verder te lezen