Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

19 maart 2019

Doe het juist nu!

Je denkt misschien dat je dingen pas kunt doen als je (werk) leven rustiger is. Dat er later een geschikt moment komt om het op te pakken. Alleen, is het eigenlijk niet precies andersom? Dat je het niet rustig krijgt totdat je doet wat je wilt doen en dat het altijd een geschikt moment is om daarmee te starten?!

Er kunnen allerlei verschillende dingen zijn die je aan het uitstellen bent en ook nog eens om allerlei diverse redenen. Bijvoorbeeld dat je pas over het volgende na kunt denken als je het project waar je nu mee bezig bent hebt afgerond. Of dat iets eerst opgelost moet zijn. Of dat je meer tijd krijgt als de kinderen het huis uit zijn.

De tijd is er nu ook al!
Je zoekt de tijd om te starten ergens in de toekomst. Alleen, die tijd is er nu ook al! Alleen zal je die wel zelf vrij moeten maken. Begin gewoon met dingen die je wilt doen, het is zo zonde om te wachten op iets wat dan misschien nooit komen gaat omdat je het maar voor je uit blijft schuiven.

Maar… ik kan en weet nog niet alles….
Denk je dat je nu niet kunt beginnen omdat je nog niet alles kunt of weet? Maakt niet uit, als je eenmaal bezig bent leer je vanzelf en je kunt altijd nog bijsturen.

Wacht niet tot je een goede reden hebt bedacht om te starten. Ga het gewoon doen! Zetje in je rug nodig om je doelen om te zetten in acties?! Het lijkt me fijn om je op weg te helpen!

Of laat me gerust weten waar je tegenaan loopt: info@zoontraining.nl