Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

13 februari 2019

De drie extra gouden tips

Zo lukt het je wel om tijd vrij te maken voor de dingen die voor jou echt belangrijk zijn!

1. Ga anders werken
Begin met hetgeen je die dag echt af wilt hebben. Dit voorkomt dat je nog tot laat bezig bent om de klus af te ronden en daardoor geen tijd meer hebt voor je leuke plannen.

2. Doe het op het juiste moment
Laat mij geen lastig gesprek voor 10 uur ’s morgens voeren. Mijn hoofd schakelt dan nog niet lekker. Hierdoor verloopt het gesprek veel stroever en duurt het veel langer dan later op de dag. Zo heb jij ook momenten op de dag waarop je bepaalde klussen beter wel of niet op kunt pakken. Probeer hier eens rekening mee te houden! Zo houd je makkelijk tijd over…

3. Doe het niet te veel
Regelmatig hetzelfde werk doen kost meer tijd dan het werk te verzamelen en in 1x af te handelen. Verzamel dus alles wat je in een bepaald systeem moet invoeren en verwerk het om de zoveel dagen. Plan je telefoontjes achter elkaar. Maar ook; beperk het aantal leesmomenten van je email. Clusteren zorgt voor rust en bespaart tijd. En dat was net wat je wilde…

Op het werk en thuis meer tijd creëren om lekker bezig te zijn met de dingen die voor jou (functie) echt belangrijk zijn? Dan is dit een workshop/coaching die echt bij je past en waar je veel aan zult hebben!