Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Bertine Zoon

Omdat je (werk)leven
zoveel leuker en makkelijker kan zijn

Bertine Zoon Zoo'n TrainingIk gun iedereen, dus ook jou!, persoonlijke tips en inspiratie om zo vaardigheden te ontwikkelen die je helpen om iedere dag weer met plezier te werken. Want mijn ervaring is dat je door soms slechts kleine dingen anders te doen, je zoveel meer rust, overzicht en voldoening uit je werk kunt halen.

Zelf ben ik een vrij gestructureerd persoon, wat natuurlijk erg helpt als je pro-actief en slim wilt werken. Toch heb ik jaren geleden met hulp van een expert nog veel kunnen verbeteren. Vaak waren het maar kleine, maar zeer doeltreffende, veranderingen. Daar heb ik nog iedere dag ontzettend veel plezier van. Wat zou het goed zijn als iedereen op deze manier de mogelijkheid krijgt om aan het denken en doen gezet te worden!

Lekker praktisch trainen
Vandaar dat ik in 2007 gestart ben met Zoo’n Training. In eerste instantie door het geven van workshops en individuele coaching. Hierin geen moeilijke theorieën of lange trajecten, wel praktische eye-openers en vaardigheden die je direct kunt toepassen. Ik ben kritisch, maar er wordt zeker ook gelachen! En gezien de reacties lukt dat best aardig…!

Inspirerend lezen
Na het starten met de trainingen kwam daar al vrij snel het schrijven van artikelen bij. Als stimulans voor deelnemers om hun nieuwe gedrag vol te houden, maar ook om te prikkelen om op een luchtige manier naar je eigen werkgewoonten te blijven kijken.

Vooral de leuke reacties op de maandelijkse inspiratiebrief en op de korte eye-openers via de social media waren aanleiding om een inspiratieboekje uit te geven. In 2009 is het boekje ‘Tijd voor… inspiratie’ uitgekomen en in 2011  volgde het inspiratieboekje  ‘Meer plezier door slimmer werken’. Deze is ondertussen al 1.000 keer van de drukpers gerold!

Ik schrijf ook met plezier artikelen voor andere websites en soms word ik geciteerd zoals in dit artikel in Flow. Daarnaast deel ik mijn expertise met andere ondernemers zoals je in dit filmpje kunt zien.

Eigen inspiratie
Natuurlijk laat ik me zelf ook nog dagelijks inspireren om slimmer te werken en slimmer te leven. Ik haal veel inspiratie uit mijn reizen, creatieve activiteiten, vrijwilligerswerk en sportieve leven. Maar ook de deelnemers aan de workshops en coachingen zorgen voor een aangename bron van nieuwe inzichten!

Kom zelf in actie!
Mijn credo is dat je zelf veel kunt veranderen waardoor je dagelijks meer plezier kunt krijgen in de dingen die je doet. Daarvoor moet je wel zelf in actie komen, en daarbij ondersteun ik je graag! Meld je daarom aan voor een workshop of individuele coaching, abonneer je op de inspiratiebrief, lees mijn artikelen, volg me via Facebook of LinkedIn of bestel het inspiratieboekje. Gewoon mailen mag natuurlijk ook altijd…!

Kortom; je kunt het (al dan niet met een beetje hulp)!

Ik hoop je snel te zien of te spreken…

Bertine Zoon | Zoo’n Training

p.s. als leidinggevende ondersteuning nodig op P&O | HRM gebied?
Kijk dan eens op Zoo’n P&O Advies, een volle zus van Zoo’n Training!

Nog een p.s.-je: hier kun je lezen hoe ik met jouw persoonlijke gegevens om ga.