Close

Aanbod workshops en coaching

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Your Service Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

23 mei 2016

Zo vergeet je nooit meer een (buitenlandse) feestdag

Een aantal klanten had ik enthousiast een email gestuurd om op 27 april een afspraak in te plannen… Koningsdag zit duidelijk nog niet in mijn systeem. Om dat voor de komende jaren te voorkomen heb ik meteen de Outlook optie gebruikt om in één keer alle (juiste) Nederlandse feestdagen aan mijn digitale agenda toe te voegen. Ook handig voor jou om te gebruiken!

Door onderstaande stappen uit te voeren kun je heel gemakkelijk in één handeling alle feestdagen in je Outlook agenda zetten. Je kunt dit voor Nederlandse feestdagen doen, maar ook voor buitenlandse feestdagen. Handig, want zo weet je ook wanneer jouw buitenlandse contacten misschien niet aanwezig zijn.

Overigens is deze instelling niet aan een jaar gebonden. Ook alle feestdagen van de jaren hierna verschijnen direct in je agenda van Outlook.

Zo zet je de feestdagen in je agenda
Om nooit meer feestdagen te missen doe je onderstaande;

  • Ga naar tabblad Bestand
  • Kies Opties / Agenda / Agenda opties
  • Kies de knop Feestdagen toevoegen
  • Selecteer het gewenste land of gewenste landen
  • Klik op OK. Outlook zet nu de feestdagen in de agenda

Begin jij je werkdag met het lezen van je email? Hier lees je waarom dat helemaal niet handig is…